Η Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ σε συνεργασία με τη Μικρή Άρκτο υποδέχονται την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 στις 21.30 στην Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ δύο νέους μουσικούς από την Κρήτη, τον Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη, σε μια βραδιά με μελοποιημένη ποίηση και πολλές γνώριμες μελωδίες.

 

Η Μικρή Άρκτος σας προσκαλεί στις καλοκαιρινές συναυλίες της Κυβέλης Καστοριάδη & του Ορέστη Καλαμπαλίκη με τίτλο «Songs for a blue cloud»

 

Εγκαίνια: Σάββατο 8 Ιουλίου 2017, ώρα 20.030 μ.μ.
Διάρκεια έκθεσης: 8 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου 2017

 

Λόγω καιρικών συνθηκών ακυρώνεται η αποψινή συναυλία. Τα εισητήρια της Δευτέρας ισχύουν κανονικά για αύριο Τρίτη 18 Ιουλίου 2017.

 

Η Μικρή Άρκτος σας προσκαλεί στις καλοκαιρινές συναυλίες της Κυβέλης Καστοριάδη & του Ορέστη Καλαμπαλίκη με τίτλο « Songs for a blue cloud».

 

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Βήμα Εκτός
Μουσική επιμέλεια – ενορχήστρωση :
Γιάννης Βασιλόπουλος- Σπύρος Παρασκευάκος
Ερμηνεύουν
Δημήτρης Βουτσάς, Πολυξένη Καράκογλου & Δήμητρα Σελεμίδου

 

Η Μικρή Άρκτος σας προσκαλεί στη μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία του Γιώργη Χριστοδούλου στο κηποθέατρο Παπάγου με τίτλο «Ο Αττίκ στο Παρίσι ….. και άλλες ιστορίες».

 

Παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Σπύρου Παρασκευάκου με τίτλο «Μικρά Καρφιά»

 

Μουσική Παράσταση «Καρδιά Μισή» με τον συνθέτη Χρίστο Θεοδώρου και τις εξαιρετικές ερμηνεύτριες Βικτωρία Ταγκούλη και Πολυξένη Καρακογλου

 

Η Βιβλιοθήκη Ανθός του Φουγάρου και η Μικρή Άρκτος σας προσκαλούν στην παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Σταμάτη Πολενάκη με τίτλο «Τα τριαντάφυλλα της Μερσέδες».

 
Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.